Thursday, December 15, 2011

Home » , , » SINGLE TAK SUNYI.

SINGLE TAK SUNYI.



Semenjak aku balik ni...macam-macam soalan yang diajukan..
Salah satunya adalah..aku SINGLE lagi ke?
Dan apabila aku mengatakan , Ya, im single.. =)
Mereka bagaikan tidak percaya..
hey! Im single okay...
kenapa? salah ke kalau saya single ni?
Biarlah saya single..tapi saya tak rasa saya keseorangan pun..
Saya ada family, saya ada kucing..saya ada cousin yang best dan cool..So?
ingat saya sunyi? Haha..
lucu la..
saya nak bagitahu satu je..
Biarlah saya single..
biarlah saya mengejar cintaNYA yang lebih agung..
lebih jauh baik dari saya mengejar cinta manusia yang tidak pernah lekang di dunia ni..
biarlah saya penuhkan amalan saya dahulu..
biarlah saya bahagiakan semua orang sekeliling saya..
terutamanya daddy dan mummy yang saya cukup kasih...
saya tak SUNYI la..malah saya rasa saya makin dekat kepadaNYA..
saya tak kenal erti SUNYI yang anda katakan..
orang kata...
lelaki baik untuk perempuan yang baik..
perempuan yang baik untuk lelaki yang baik kan..?
jadi..
saya ingin menjadi lelaki yang baik kerana saya ingin dimiliki oleh seorang perempuan yang baik..
Tuhan sudah mengaturkan segalanya untuk kita..
awal ke..lambat ke..kalau sudah jodoh takkan kemana..
tak perlu tergesa-gesa..
misi : mengejar cintaNYA dahulu daripada mengejar cinta MANUSiA.

Jam :  0138AM
Tempat : Sarawak

4 comments:

  1. stuju2...cari cintaNYA lebih dahulu..pasti cinta hambaNYA akan datang..insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. tak salah kalau masih single kan...?

    ReplyDelete

Doakan Sern jadi kurus!