Saturday, November 20, 2010

Home » , , » Misa Sakura!

Misa Sakura!

opocot!
nah..mesti korang pelik kan.kenapa lah entri kali ni bertajuk MISA SAKURA!
alah...relax suma..mai skit...nak perkenal seorang gadis perawan lagi manis, lagi comel..!~ diimport khas dari 
Kuching, Sarawak! anak Sarawak ya bah!
Misa Sakura!




ni ENAM perkara tentang Misa Sakura! (guna 6th sense je..)
1. peminat shawl
2. anak jati sarawak
3. Peminat kek lapis Sarawak
4. mix blood 
5.peramah
6. pemurah

hehehe... perasan tak kenapa oh Sern! mengaitkan semua tu dengan Misa Sakura?
mudah..
dia peminat shawl, sebab gambar tu dia pakai shawl, dia ni anak jati sarawak sebab location dia di Kuching Sarawak. Anak jati Sarawak WAJIB meminati kek lapis sarawak. Kenapa saya kata dia mix blood? mana tak nya..kalau tengok betul..muka dia ada mirip gadis cina la..comel..sweet gitu..auww..!
dia ni peramah coz dia mudah menarik orang untuk ikut contest dia and the last one, dia pemurah sebab dia sanggup berbelanja untuk bagi hadiah kepada pemenang..budget dia RM50! kira banyak la tu..eheh..!~
so, korang...! Misa Sakura ni baik tau...

#tengok gambar je tahu Misa Sakura ni baik hati..peramah dengan adik dia...dua-dua comel..#

jadi...jangan ketinggalan! pergi la usha dia tu..
nah! tengok ni..tekan je..!jangan banyak ngomong!heheheh.

Elina! i had tag u~!

8 comments:

  1. ok. semua betul.. sorry td kluar tak tgok.. gmbr klu nk edit pun boleh snbrnya. hihi.


    hahah .. mn da sy minat kek lapis.. haha =p
    thanks sbb join!

    ReplyDelete
  2. ala...!! kalau tahu edit gambar dlu tadi..! kasi umphhh!

    ReplyDelete
  3. hah..sern..
    pasni wat pasal miss saida plak..ha3

    ReplyDelete
  4. miss saida? afiqah ke?oraite!!

    ReplyDelete
  5. mason...tq tag ell.ell kene wat ape pastu yer?btw, i like your new style blog..nampak freshhh!!!

    ReplyDelete
  6. el:hehehe...!thanks..seharian oh!Sern explore2..ehehhe..stress gak!hehe..

    solihin:adui2..dah berpunya rasa..cantik perawan mcm tu..ehhe..!~apa2 try la cek it ouT!

    ReplyDelete
  7. MisEyz BLurz xda ka somm???hahahaha

    ReplyDelete

Doakan Sern jadi kurus!