Tuesday, May 17, 2011

Home » , , , , » blogger oh! (SERN) nak undur diri!!!

blogger oh! (SERN) nak undur diri!!!


Hi suma ibu ibu.bapak bapak.kakak kakak.adik adik.abang abang!!!
hah! blogger oh! (SERN) dah giler dah nie...mood dia tak betul...Cycle haid mood tak betul lagi nie..
maklumlah kan, mood exam final sekarang..semua benda tak jadi nye.. gelisah punya pasal! 
so, nak hupdate blog pun agak ada takda masa..*bajet nak bagi 101% kosentrasi la kunon!*..
so, ni maybe update yang last untuk musim eh silap..kali ini..nanti dah abis buat phD  exam oh! (SERN) akan update sehari 10 entri k..doakan ada idea.ahhaha...!~
okaylah, uols doakan kejayaan me tau! ingatlah daku dalam doa mu..kalau nak lagi best mimpi juga k!heheh.
bubbye ye all..!~ 
Good luck kat semua kekawan gua juga...
List kawan : Elina (IPTB), Adeq Nooran, Amirah Hamid, Amna ,Wan syam, Armz Diey, Mior, Semua geng KS1 dan KS2.

P/S : KS stand for KAJIAN SOSIAL. Moga dapat 4.01 la semester kali ni.. Opps!

8 comments:

  1. selamat stady la weyh .

    wat betol betol yaww.

    ReplyDelete
  2. good luck utk kau.. dan aq gak.. nak exam sama nih lol

    ReplyDelete
  3. hahah 4.01..goodluck bro..:)..study kaw2 la..nanti boleh kaw2 blog..settle masa depan dulu ye..:)

    ReplyDelete
  4. gud luck bra...
    aku wish jgn ko wat entry bukan2 dlm exam nnti..
    hahaha

    ReplyDelete
  5. salwa,stalker,eric,syuxer,shark. thanks eh..!~ esok la harinya!!

    ReplyDelete
  6. gud luck...=) all the best..jgn stress2 !

    ReplyDelete
  7. gudluck SERN.saya datang follow anda. =)

    ReplyDelete

Doakan Sern jadi kurus!