Tuesday, May 31, 2011

Home » , , , , , » maafkan diriku, daraku dah hilang. Sobs!

maafkan diriku, daraku dah hilang. Sobs!

selamat pagi suma..
korang perasan tak tajuk entry tu..?
hilang dara?


*Sumber dari nenek google*

OMG!! relax suda..Sern masih teruna lagi okay! hhaha...
emm, zaman sekarang suma benda kalau boleh nak try kan?
elok ke, tak ke, nak try untuk dapatkan kepuasan..
salah satu, kepuasan @ nikmat seks luar nikah.
erk..
adoii la.kenapa manusia zaman sekarang begitu mudah untuk menyerahkan tahta meraka..
kalau bagi aku lelaki, untung la kan dapat.*ops.ayat nak kena jerat ngan girls ni*..
yelah..kalau kucing dihidangkan ikan, takkan kucing tu cakap "takmo la.takmo la"..
kucing tu ngap je sampai habis..yang penting kenyang..
begitu lah lumrah manusia ni..
kadang-kadang manusia ni ibarat buta kalau dah tengah bercinta.
bercinta tu dah macam barang u, barang i juga..
dara i untuk u juga.*oppss..censored sikit*
alamak! 
inilah dikatakan manusia yang tidak panjang akal..buat tak fikir lebih dahulu.
Di Malaysia sahaja sebanyak 75% gadis hilang dara sebelum kahwin..astaga!!
apa nak jadi la hoiiii..
Dalam bebrapa dekad yang lalu, kerajaan telah menubuhkan sekolah menempatkan untuk golongan yang pecah dara awal ini.*lagi sekali, ayat over the reaction. Sorry.* 
Bagi aku, ada pro dan cons nye juga penubuhan sekolah ni. masing-masing renungkanlah okay.malas nak uls.
korang fikir la sendiri..sapa nak bagi pendapat, jom share pendapat korang okay!!
Pesanan aku, kepada girls kat luar tu, jangan lah dok try benda tak faedah ni. Bagilah dara mu itu kepada yang betul layak untuk memiliki biar tiada penyesalan di akhir kelak. 
Ingat beb, ko rasa hot dunia ni , tapi ko tak rasa HOT lagi di NERAKA tu. *tetiba sesi tarbiyah plak.ngee*
okaylah, cer bagi pendapat korang plak yer! nak sangat dengar..

P/S : Terkejut dengan gossip mama i. Jadi entri ini terhasil. Opps! 

14 comments:

  1. tak dinafikan sekarang mmg ramai gadis macam nie..
    sanggup buat ape shj utk kekasih hati 'haprak' dia tu..oppsss ganaz nye bhs. sebab tu Islam melarang kita berdua-duaan dgn berlainan jantina. Jangan menghampiri zina..
    tnkz sern mengingatkan kaum hawa termasuk aida sekali ^_^

    ReplyDelete
  2. benda neh semua atas diri sendiri la sern..if diaorg pk baik, baik la jadiknya..

    tentang skolah tuh pulak..bila si pelaku tuh jumpa "geng seangkatan" adakah depa nak stop wat keja2 mcm tuh??skunk neh yang berttudung pon tak boleh percaya dah..

    ReplyDelete
  3. err camner nak tau dia masih dara atau tidak??terima je dia seadanya..mybe dia terkoyak tika wt aksi lasak,pengalaman hitam kena rogol dan sebagainyala..

    lelaki la paling untung,teruna ada selalu walaupun ditebuk banyak kali(ada ke teruna ditebuk--sah gay ni! or playgirl)

    ReplyDelete
  4. setuju mungkin sama kamu... :)

    ReplyDelete
  5. @aida omar - hurm..tu la aida..demi teman lelaki tersayang sepeti i *oppss.saje je*..sanggup serah benda tu..apa la..langsung tak fkir panjang..bayangkan kalau laki tu jenis touch and go? hah, sendiri mau tanggung la...welcome...sern sayang kaum hawa nie..ehhehe..

    @nurathirahaman- betul tu..masing2 ada otak waras..tapi kalau tak waras?hurm...kesian tengok depa ni...

    @syuxer- em..event naik basikal pon bole koyak katanya..alahai..entahla syux..pandai2 mau cari la..kite laki ni lain kisah..ahhaha....untung jadi laki kan..opss!

    ReplyDelete
  6. sbb syg je trs kasi bnda tu kt laki..aishh
    teruk bebenor

    ReplyDelete
  7. woot..woot..tersayang spt u. hehe..rasanya kan pmpn sendiri boleh nilai laki mcm ne..kalau laki tu suka pegang2 tu maknanya laki xleyh pakai. bg aida laki yg tkot pada dosa adalah laki yg paling sempurna. bila nk dpt agknya..hehe. kaum hawa pun sayang kaum adam juga..hik3 ^_^

    ReplyDelete
  8. @zatie razak - tu nama nye bahlol! ahhahah..

    @aida omar - betul tu aida...aida mesti pandai jaga diri kan..ehhhe... kalau sern, sern tinggalkan jek laki macam tu...hahahahahha.. amek je sern ni..sern akan simpan kaum hawa dalam gelas yang tak mudah pecah..ahahha..!~ sayang jangan terlebey sudaa kan!~ ehhehe..

    ReplyDelete
  9. perempuan zmn sekrang terlalu percayakan lelaki.
    lelaki zaman sekarang dah lupa dyorang punya tanggungjawab sebgai ktua keluarga suatu hari nnty.

    ReplyDelete
  10. @dianazlan - adoii..dah kena sebijik..ehhe..ape pun, sern terima segala pandangan ..ehhe..

    ReplyDelete
  11. kalau kat luar negara, if kapel tu tak buat benda tu, bermakna hubungan diorang bukanlah di tahap yang serius. maksudnya perempuan or lelaki tu not worth it la. mungkin senario tu cuba diapply kat sini. wallahualam...

    ReplyDelete
  12. thanks ingatkan.. suka entri ni.. nk tau x nape jdi mcm tu, sbb bercinta sebelum menikah.. dlm islam mna ada istilah bercoupling ni.. kalau berkenan ikut saluran yg betul, bukan terjah mcm tu je.. erm.. nway sudah follow awk :).. kalau sudi meh la lawan2 sini..

    http://www.my-shopping2u.com

    ReplyDelete
  13. huhu..tak semua girl begitu..masih ada lg yg masih dara ^_^

    ReplyDelete
  14. macam2....salam perkenalan...jemput singgah...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete

Doakan Sern jadi kurus!