Friday, May 20, 2011

Home » , , , , » Geng TELAN STEAMBOAT?! What the...!

Geng TELAN STEAMBOAT?! What the...!


Selamat petang semua! Sihat tak hari ni?! *erk! Skema giler rasa ayat ako ni!*
actuali bukan depa lapaq sangat sampai makan periuk steamboat, saja nak kasi gempaq titile tu jek. 
*nak maki aku la tu!*
rilex la weh.. saja nak kongsi a.k.a sharing aktiviti haram aku semalam! Haram?! hahaha..sebabnye...time ujung-ujung sem ni, time tu jugak la kiterang gi makan steamboat. Padahal dok mengadu takda duit la.ni la..tapi makanan? isk3...!! aku tak bersalah tau..salahkan perut aku yang nak dibelai..dimanja..aku tak sanggup rasa khianati kesetiaan yang diberinya..
*monolog perut : ko memang! dasar tak kenang budi!! =p*
argh!! sudah la kau perut..ni nak tunjuk kat angpa semua gambar sekitar di lokasi steamboat semalam! 

Lokasi : Pok Wan Kopitiam, Gong Badak Kuala Terengganu.
Harga : (SIAPA DAPAT TEKA, aku bagi present misteri! SERIUS BAI..)
Komen : Bagi aku, lokasi steamboat ni memang terbaik bai..! Daripada sorang yang tak suka makan tomyam, aku jadi suka..memang sedap giler. Tak rugi la labur duit sini. Kepuasan pelanggan adalah matlamat utama mereka! 5 stars beb gua bagi!
Mood : happy giler! So, enjoy urself..and jangan lupa tuh benda atas ni hah! okay!!! i cabar uols!!



Taibah malu-malu tenuk la tu...!


Ni la kandungan steamboat tu..banyak wooo!! blurpp! konyang den!!


Ni la minah yang sangat baik ngan aku. Boleh kira geng rapat wa la beb! Tapi dia ni ada masalah sikit..Pantang tengok kamera! Posing trus.buktinya? lu tengok la..time nak masak sempat nak pose kan nyah! ahha...


Ni pula geng makan aku! Jangan ingat dia gurl tu tak kuat makan! Selera lagi besau dari aku tau!! Ada satu tika, dia boleh makan KFC padahal dah makan pizza...!! mak oihhh!!!


Proses sejatan! eh silap..proses masak! heheh..yummy!!


tu la gua beb! haha..gemok kan? SO?? ada aku kisah?!=p


yey!! Sedia untuk dilahap!!yummm!!


nak lagi please!! cedok lagi..lagi cedok! haha..


Peace no war ya! Gambar selepas makan tak sempat amek!! Perut dah kedepan semua..jadi.....faham-faham la ea suma..!~

Geng steamboat : Amirah (baju merah), Amna (baju purple), Taibah (baju hitam) & me!

P/S : UOLS jangan lupa teka harga tu..! Memang akan ada hadiah misteri sapa tepat!~ See you soon winner!!~


15 comments:

  1. wahh...sedapnya...dah lama tak makan steamboat..

    teka harga ek?? 4 orang makan..hmm 80 hengget kot??nak hadiah misteri cepat..haha

    ReplyDelete
  2. urm ko ni wat aku jeles je hahahah...

    ko tanya keseluruhan harga ke??kalau gitu aku bagi ramalan cuaca untuk harganya rm 65.80..

    ni kalau suh teka harga tepat,memang failed aku haahha

    ReplyDelete
  3. kopitiam pok wan makan nasik ayam ngan neslo ais pon da makan RM 7.60.. ni kan pulak steamboat!

    ReplyDelete
  4. 40 jer kot??? ke 30??? =P.. pokwan makan sirap bandung special.. manih leting.. huhu

    ReplyDelete
  5. erm besenya kalau wa makan kat johor sekepale dalam rm 18 hengget...

    so wa nk teke kat sini sekepale 19 ringgt x 4 kepale : rm76 hengget

    ReplyDelete
  6. wah , nampak sgt sedap .
    mesti pedas kan .
    saya teka dlm rm70 :)

    ReplyDelete
  7. haha . mknan ada teka2 ye ,
    nway mybe lam 70-80 . hehe

    ReplyDelete
  8. tak pernah makan steamboat..
    tapi rasanya harganya

    RM 125 kot..
    maen taram jek letak harga =D

    ReplyDelete
  9. tak pnh makan..so xboleh teke hahaha

    ReplyDelete
  10. sempena tarikh ari nim 22/5....so cik sya nak teka RM22.50 la...ngeee~~~~

    ReplyDelete
  11. jom yang ada sini!!! ikuti post terbaru!! sern wat GA!

    ReplyDelete
  12. sedappppppppppppppppppppppppppp!!!

    ReplyDelete
  13. wah sedap seyh .. terliur nengoknye .. huhu

    ReplyDelete

Doakan Sern jadi kurus!