Sunday, June 5, 2011

Home » , , , , , , , , » erul af9 DIMASUKKAN SEMULA?

erul af9 DIMASUKKAN SEMULA?


Indahnya kalau begitu kan?
Hoii Sern! 
Wa rasa lu memang cari pasal la sama wa..
Lu jangan bro..Lu langsi lu mati.
aiyakk! Sorry...tu bagi statement nampak gempak jek.
*ko tak puas hati hek?*
haku pun sama!

* Jangan salahkan haku sebab gambar tu tak clear. ni salah cameramen tu !*

ni adalah perkataan paling hots dikeluarkan oleh peminat-peminat setia mati Erul Af9. Suma tak puas hati kerana Erul dikeluarkan saat dia nak julang trofi Af9 *kata dyeran peminat setia mati la*
tak kurang juga yang menyalahkan paknil kerana dia umum cara tuh..hadoii.apa la korang nih..rilex-rilex sudaa..keputusan dah diumumkan dah pun. 
*pasni ada ler tu buat page boikot paknil. tak faham tol haku!*

Apa pun, bukan rezeki dia la tuh nak masuk konsert akhir tu. 
Lu semua redha jek la..*pakat ramai jom mogok ngan astro.haha* mana la tahu rezeki anneyosayor korang tu kat luar kan..nanti korang sokong la sehabis hati mati beli piring hitam CD single Erul tu hek.
*padahal ada 4shared untuk download lagu.macam haku tak tau kan! *
overall, tahniah la kat kome berempat ni hah. yang dah terkeluar pun dimasukkan, yang tak masuk pun dimasukkan.haku pun tak faham!
Calon-calon penyumbang kontroversi negara in future :
1. Lena 
2. Azri
3. Hazama
4. Fina 

Good luck and all the best la kat korang hah. Siap korang kalau bagi persembahan cikai jek time final nanti. Haku baham sorang-sorang gak kan! nak?! huah3..

P/S : haku actuali tak layan la AF9 ni. Takda _____ langsung! Sorang pun haku tak berkenaan. Mentor lagi best best dan best bah! Bole ba kalau kaw!~ Ekhem! Korang tuh minat sapa kat hatas tu..? Rajinkan la derma dakwat keypad tu hah! Faham maksud Sern kan..kih3..

19 comments:

  1. amboi bro sern tajuk entry mcm gempak..hehehe..tapi kesian erul..dia da ingat dia masuk final kot..heheeheh

    ReplyDelete
  2. @nurathirahkaman a.k.a pengomen setia hehe. - hahaha...tajuk biar gempak sikit..heheh..emm..sern tak tgok pun...betul ke dia sujud?ni peminat erul ea...?hahaha..

    ReplyDelete
  3. adat pertandingan berdasarkan undian sms...

    ReplyDelete
  4. haha..tajuk entry xnak catchy plak kan..keh3x...
    tp xsangka erul keluar taw..asfz igt lena..xde rezeki erol lah..

    ReplyDelete
  5. pelangi suka erul. comel sangat;)

    ReplyDelete
  6. ye r sern...dia sujud syukur...tetiba aznil kata dia kuar...memang kena band r lepas neh...hehehehe

    ReplyDelete
  7. @khairul - tau takpe..kalau ada juri macam mentor mesti berbeza keputusan tu an..

    @asfz lily- hahahha....nak trick tu..kih3... jangan nanges atas pemergian erul dari af9 la..eehehhe...

    @aniesayangkamoo- hehhee...sern tak tau la..sern minat salma..erk?!

    @laskar pelangi- hahahha.. comel..?erk..aneyosayor!hehehhe..

    ReplyDelete
  8. memang tajuk yang teramat gempak..habis la senyum lebar seketika peminat fanatik erul.Anyway layan jugak AF tapi tak ada minat mana2 peserta pon... semuanya hambar...

    ReplyDelete
  9. @nurathirahkaman- ahahha..paknil tu pun satu..gimik tak bertempat kan..kosian eh..ahaha..

    ReplyDelete
  10. @ashafanie- satu seni kena ada pada blogger pada sern, kena pandai wat tajuk gempak je lebih.ahhahaha... haish..layan tu jgn lupa undi..perlu ke..?ahhaa..takyah!

    ReplyDelete
  11. minat suda..wat gapo nak ngundi..buang money ja sern..dari af pertama sampai akhir tak penah pun undi..kalau ta undi pun depa bkn tau..heheheeheehh..:)

    ReplyDelete
  12. mentor lagi the best! jijah nak layan af masa konsert akhir nanti..aci tak..hehe

    ReplyDelete
  13. aku nak tergelak pun ada.. kesian pun ada.. cepat tul budak tu happy dan terus sujud.. hehehee.. cian dia... hehee

    tahniah sern!!! ada hadiah untuk anda.. contact aku cepat ek.. sebab bro menangKomen Terbaik Menang RM10

    ReplyDelete
  14. sikit lagi nk sepak kerusi pergi luar tingkap sbb ingat erul masuk balik..hoho..slamat nyawa kerusi kerajaan tu..

    ReplyDelete
  15. Kesian Erul .
    Dia ingat dia masuk final , tapi tersingkir pulak :)
    Saya layan Af , tapi tak minat pon . haha . Mentor jauh lebih best ;)

    ReplyDelete
  16. xtgk af..haha..tgk mentor je ^^

    ReplyDelete
  17. erul je kot. ramai lg pnyanyi bbakat slain die kt luar tu. banggakan lh pnyanyi tempatan,ni dok bangga ngn kpop. bkn xsuke kpop,just korg pikir sndri lh kn. mentor pon lebeh krg je dgn AF tau sume rancangan realiti laen act. ape kate sokong imam muda lg best :D

    jangan marah tau. just pndapat sy je.

    ReplyDelete

Doakan Sern jadi kurus!