Thursday, June 2, 2011

Home » , , , , , » minyak naik? SHELL tetap TERBAIK!

minyak naik? SHELL tetap TERBAIK!


Selamat pagi semua.
Tarif elektrik naik, minyak pula dikatakan maintain buat seketika. sejauh mana kebenarannya? Tunggu dan lihat sahajalah eh..
eh korang! Korang selalu isi minyak apa kat kereta uols? Sern selalu guna minyak dari SHELL.
Bagi Sern, minyak SHELL adalah terbaik setakat ini. Kenapa? Mari kita lihat!

Terdapat 3 jenis SHELL iaitu Shell FuelSave, Shell Fuel V-Power 97 dan Shell Fuel V-Power Racing. Sern guna Shell Fuelsave jek okay! 

1. Shell FuelSave 
Shell FuelSave diperkaya dengan perbaiki kecekapan lanjutan dan dirumuskan menjadi dua kali lebih berkesan seperti fuel ekonomi. Ianya direka untuk mencegah sistem simpanan bahan bakar dan untuk mejaga kebersihan injap inlet. Ianya turut membantu kecekapan dan setiap titis yang anda isi anda pasti tidak menyesal!



2. Shell Fuel V-Power 97
Formula inovatif yang baru ini direka untuk membantu anda mendapatkan hasil yang maksima dari kereta anda tak kira jua jenis kereta yang dipandu! Ianya direka untuk membuka kuasa yang lebih cepat dan memberikan prestasi yang berterusan. Ciri-ciri khusus yang baru Shell V-Power 97 direka untuk memberikan perbezaan secara langsung dari pengisian pertama anda!  

3. SHELL V-Power Racing
Shell V-Power Racing ini mengandungi teknologi pembersih yang kuat dan dibangunkan untuk meningkatkan prestasi pemanduan anda dari hari ke hari! Komponen pembersih ini direka untuk mencegah dan membina kekuatan deposit inlet valve dan untuk membantu mereka yang mungkin telah ditinggalkan oleh kereta yang menggunakan bahan bakar yang lain. Shell V-Power Racing juga merupakan bahan bakar yang mempunyai High Octane-fuel (minimal RON97) yang direka untuk membantu memaksimumkan prestasi enjin moden.  Ini formulasi yang unik dengan menggunakan teknologi pembersih kuat dan FMT. Setiap titis minyak yang direka memberikan dorongan kuat acceleration dan prestasi yang berterusan! Cubalah Shell V-Power Racing hari ini! 



Jadi apa tunggu lagi? Buatlah pilihan yang bijak! oh ya! 

Daftarkan diri anda dalam The FuelSave Challenge 

untuk merebut peluang memenangi RM50000. 

Maklumat lanjut rujuk sini. Klik pada gambar!


Dan maklumat lanjut boleh pergi ke laman ini.



P/S : BE ni juga tengah giat manja-manja kat laman blogger!

9 comments:

  1. uLan tak kisah guna fuel yg mana pun... petronas shell esso semua bedaL... hua hua hua... happy ler tu BE tgh manja manja.... ;-)

    ReplyDelete
  2. aku pakai dohc vtec. xde pilihan v power shj. anyway folow kamu

    ReplyDelete
  3. Bg mak plak, 1st choice - BP, then shell. Petronas, X MO! Hahaha...

    ReplyDelete
  4. sern oi!! bukan takat minyak dgn elektrik...gas masakan pon naik sampai rm3.00 tau...hadoyai..

    ReplyDelete
  5. @ulan - actuali guna shell lagi elok. Minyak dia tak ringan..ehehhe...em...mesti tak faham kan term ringan tu....

    @terbelog- pergh..hebat tu der!

    @lagenda mahsuri- ngee....petronas..takyah! gune jek shell mak...

    @nurathirahkaman - adoiii....makan can food la jawabnye..jimat minyak..aahhahaha..

    @alkisah69- sesama der...

    ReplyDelete
  6. duit poket je la x hebat hehe

    ReplyDelete

Doakan Sern jadi kurus!